Veelgestelde vragen

Hoe werkt het als je een muziekactiviteit op maat wil?

Het begint met contact. Bel of mail me je vraag. Ik wil dan van je weten voor wie de muziekactiviteit is. Als het voor een groep is, dan wil ik graag weten hoe groot de groep is, wat ze kennen en wat hun voorkeur heeft qua muzikale smaak, etc. Als het voor een individu is, stel ik dezelfde soort vragen.

Aan de hand van je wensen maak ik een prijsopgave. Daarna maken we afspraken rondom locatie, tijdstip, etc.

Ben je ook in te huren voor optredens?

Ja, je kunt me inhuren voor optredens.

Ook als je zélf een uitvaart, een huwelijksmis of een andere speciale gelegenheid wilt opluisteren, dan sta ik je bij met muzikale begeleiding op gitaar en met mijn tweede stem.

Waar moet ik aan denken qua kosten?

Ik hanteer normale zzp-tarieven voor activiteitenbegeleiding. Ik vraag niet de hoofdprijs. Vertel me je wensen en ik maak een prijsopgave op maat.